fbpx

Naujiena – dovanų kuponai

Įsiklausę į Jūsų išsakomus poreikius, supratome – dovanoti gera, kai nebijai suklysti. Dovanų kuponai suteikią laisvę rinktis, tačiau daugelis nuogastauja, jog jį įteikiant, vokas atrodo neįspūdingai.

Dovanų_kuponas 30

Savo namus, tą intymų ramybės ir komforto kampelį, kiekvienas kuriame savaip, todėl daiktai, kvapai, skoniai, menas juose turėtų būti laisvai pasirenkami šeimininko. Suprantame kaip malonu dovanoti rafinuotų kvapų žvakes, namų kvepalus, dėl šios priežasties siūlome kruopščiai atrinktus rankų darbo produktus. O kai tampa sunku išrinkti aromatą, nuoširdžiai patariame dovanoti laisvę rinktis – dovanų kuponą.

Dovanų_kuponas
Dovanų_kuponas 50

Šalia jau turimų elektroninių, sukūrėme spausdintus dovanų kuponus dėžutės pakuotėje. Minimalistinė pakuotė, rafinuotas dizainas ir galimybė rinktis – viskas telpa dėžutėje perrištoje atlaso kaspinu. Dabar einant į įkurtuvių vakarėlį, gimtadienio ar kitą šventę, nereikės jaustis nejaukiai, kad įteikiate tik voką.  

J&E Handmade Candles dovanų kuponas atrodo stilingai įteikiamas vienas ar šalia gėlių puokštės. Galite rinktis iš 20, 30 ir 50 Eur vertės kuponų, pagal poreikius. 50 Eur vertės dovanų kuponuose pridedame dovaną – automobilio kvapą.

Dovanų kuponai galioja  12 mėnesių nuo įsigijimo datos, todėl jūsų artimieji tikrai spės pasinaudoti galimybę išsirinkti savo namams žvakes ar namų kvapus. O mes visuomet pasiruošę papasakoti apie savo kuriamus produktus.

Dovanų kuponai
Dovanų_kuponas
Natūralaus vaško žvakės: tradicija ir natūralumas

Ką reikia žinoti apie J&E Handmade Candles klasikines žvakes? J&E Handmade

Skaityti daugiau
7 būdai įtraukti kvepiančias žvakes į kasdienius ritualus

Namuose susikaupė kvepiančių žvakių? Rekomenduojame 7 būdus, kaip kvepiančias žvakes įtraukti

Skaityti daugiau